Laura Pérez, regidora de Cicle de Vida, Feminismes i LGTBI. Foto: Línia Eixample

L’Ajuntament ha escollit un local ubicat al número 22 del carrer Comte Borrell, del barri de Sant Antoni, per ubicar-hi el Centre Municipal de Recursos LGTBI.

Aquest centre té la voluntat de ser un equipament públic d’atenció, informació i derivació –és a dir, un espai amb una carta de serveis públics– i, al mateix temps, incorporar espais perquè les entitats hi pugui oferir serveis especialitzats. Actualment, segons expliquen des del Districte, hi ha en marxa “un procés de participació amb les entitats LGTBI per decidir el funcionament del centre que definirà els rols, els serveis del futur espai i les seves característiques i la dinamització”.

Aquest procés participatiu parteix del treball que durant el mandat passat ja van realitzar algunes de les entitats que formen part del consell municipal: el Casal Lambda, el Front d’Alliberament Gai de Catalunya, AMPGIL, l’Associació de Famílies Lesbianes i Gais i Gais Positius.

D’altra banda, en la sessió del Consell LGTBI de principis de febrer es va aprovar que els regidors que es neguin a casar parelles homosexuals no podran celebrar matrimonis en cap cas.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram