Dues metges treballen durant la pandèmia. Foto: F. Ávia / Hospital Clínic

Sagrada Família va ser el barri del districte que va registrar més casos de positius per coronavirus durant la setmana passada (31 d’agost-6 de setembre).

Concretament, la xifra de positius que es van detectar va ser de 67, força superior a la resta de barris. Tot seguit hi va haver la Nova Esquerra de l’Eixample (45), l’Antiga Esquerra de l’Eixample (37), el Fort Pienc (31), Sant Antoni (31) i la Dreta de l’Eixample (30).

EL SEGON DE LA CIUTAT
Els 67 positius registrats a Sagrada Família entre el 31 d’agost i el 6 de setembre també van situar el barri com el segon de la ciutat amb més casos, només per sota del Raval (Ciutat Vella), on se’n van registrar 84.

De fet, els 67 casos de Sagrada Família de la setmana passada suposen un augment respecte dels que es van detectar la setmana anterior (24-30 d’agost), quan la xifra va ser de 42. L’anterior, la del 16 al 23 d’agost, el nombre de positius van ser 51.

Pel que fa al conjunt de l’Eixample, els 241 casos de la setmana passada el situen com el districte amb més positius, tot i que la xifra d’incidència per cada 100.000 habitants va ser superior a Ciutat Vella.