El cantautor solsoní Roger Mas presentarà per primer cop a Catalunya el pròxim 16 de març el seu nou disc, ‘Parnàs’, en un concert a l’Auditori en el marc del festival Barnasants. Uns dies abans, el 2 de març, Mas estrenarà el disc en un concert a Brussel·les

En aquest nou treball, Mas, un dels grans noms de la música catalana, presenta noves cançons, adaptacions de cançons tradicionals o antigues, com l’anglesa Geordie, i poemes que ha musicat d’autors molt diversos, com ara Amadeu Vidal i Bonafont, Toni Gol i Roca, Miquel Martí i Pol, Joan Maragall, Salvador Espriu i Eulària Anzizu.

De fet, el títol del disc, ‘Parnàs’, és tota una declaració d’intencions. La paraula, amb connotacions mitològiques, s’associa a tota una generació de poetes.

A banda, el nou treball també compta amb diferents col·laboracions, entre les quals hi ha les de Bikimel que cantarà l’‘Al·leluia’ de la religiosa Sor Eulàlia Anzizu, o de la multiinstrumentista Núria Encinas Lafitte.

Així doncs, el públic de l’Auditori, podrà gaudir del retorn de Mas després que el 2015 publiqués ‘Irredempt’, el seu penúltim disc. Satélite K ha estat l’encarregada de tornar a editar el disc.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram