Els busos estan aparcats durant força estona, diuen els veïns. Foto: Unsplash

La cruïlla del passeig Sant Joan amb la Gran Via, a la zona de la plaça Tetuan, és un punt que serveix com a parada, cada matí de tots els dies laborables, per al servei de transport amb autobusos per als treballadors d’Inditex de fora de Barcelona i d’alguna altra empresa. Aquesta parada, tal com denuncien alguns veïns de la zona, provoca diferents molèsties.

El cas el va portar una veïna a la darrera Audiència Pública, on va denunciar que a partir de tres quarts del vuit del matí els busos arriben i “estan uns 15 o 20 minuts amb els motors engegats”. “El dia 2 de novembre n’hi va arribar a haver sis d’aparcats”, explica aquesta mateixa veïna, que denuncia que es tracta d’una “parada encoberta”. El cas també ha arribat a l’Associació de Veïns del Fort Pienc, que considera que s’hauria de trobar una solució per mirar d’arreglar el problema.

Per la seva banda, des de l’Ajuntament confirmen a Línia Eixample que els busos tenen l’autorització per fer la recollida de la gent però no per estacionar com si el punt fos una parada, que és el que normalment acaba passant, tal com denuncia aquesta veïna afectada.