Imatge de la zona on es farà l’escola bressol. Foto: Google Maps

El govern municipal va aprovar a finals de desembre el Pla especial urbanístic i de millora urbana que ha de permetre la construcció de l’Escola Bressol Municipal Encants que s’ubicarà al número 159 del carrer Cartagena.

La construcció d’aquesta escola bressol forma part de la transformació urbanística de les Glòries i del pol d’equipaments que ha d’acollir la zona després d’anys de reivindicacions veïnals.

L’escola, la construcció de la qual està previst que s’inclogui en el pla de noves construccions per al període de 2016 a 2019, disposaria de sis grups i 87 places.

CRÍTIQUES DE CiU i PP
La transformació urbanística de les Glòries i la gestió que n’està fent el nou govern, que vol aparcar la prolongació del túnel que ha d’arribar fins a la rambla del Poblenou, ha provocat recentment les crítiques de CiU i PP. CiU va demanar ahir al govern municipal “respectar els acords presos en el marc del Compromís per Glòries signat el 2007 per veïns i grups polítics”, mentre que el president del grup municipal dels populars, Alberto Fernández Díaz, va afirmar fa unes setmanes que l’alcaldessa Colau “fa un ‘escrache’ al projecte de Glòries, aturant els túnels i endarrerint l’habitatge social”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram