La subhasta de l’edifici dels antics jutjats socials, situat al número 41 de la ronda de Sant Pere, té en peu de guerra diferents entitats veïnals de districte. Tal com publica Betevé, set entitats de l’Eixample i la FAVB demanen que l’edifici no es vengui i que es destini a equipaments o habitatge social.

L’edifici està en desús des del 2015, quan aquests jutjats es van traslladar a la Ciutat de la Justícia el 2015. De fet, és el segon any que l’Estat posa l’edifici a subhasta. El preu de sortida, 16,75 milions d’euros, és el mateix que l’any passat.

Les entitats del districte (l’AV Dreta de l’Eixample, Per un Eixample Sostenible, l’Associació de Veïns i Amics del Passeig de Sant Joan, l’AV Esquerra de l’Eixample, l’AV Sagrada Família, l’AV Sant Antoni, Barcelona No Està en Venda) i la FAVB asseguren que l’operació no es pot fer sense el consentiment de l’Ajuntament i per això demanen que s’eviti la subhasta. El termini de licitació acaba el 9 de novembre i la resolució es coneixerà el dia 21.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram