L’obra premiada de L’Atelier

L’obra premiada de L’Atelier. Foto: Instagram (lamillormonadepasqua)

El compte enrere per a la Setmana Santa ja s’ha activat i, per als més llaminers, això només pot significar una cosa: s’acosta l’hora de menjar la mona de Pasqua, tant les tradicionals com els deliciosos ous de xocolata. Per als que prefereixin aquests últims, han de saber que el millor que poden trobar a tot Catalunya és el de la pastisseria i escola L’Atelier, situada a l’Esquerra de l’Eixample (Viladomat, 140 bis).

La creació d’aquesta botiga del barri ha aconseguit el primer premi en la categoria dels ous de xocolata del concurs La Millor Mona de Pasqua, que enguany ha celebrat la segona edició a la Farinera del Clot. No és l’únic guardó que ha rebut L’Atelier en els darrers mesos. El novembre passat, va triomfar al Concurs Millor Panettone Artesà d’Espanya, proclamant-se vencedora en la categoria de xocolata.

Pel que fa a les mones de Pasqua tradicionals premiades aquest any, la segona i tercera es fan a Barcelona, mentre que la primera es fa a Olost (Osona).

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram