La solidaritat veïnal de Sant Antoni gairebé s’ha multiplicat per quatre en només un any. La Festa del Gran Recapte, organitzada per l’ONG De Veí a Veí, ha aconseguit enguany recaptar més de 8 tones d’aliments, una quantitat molt superior a les dues tones i mitja de l’any passat.
Del total d’aliments recaptats, mig quilo es lliurarà a voluntaris sense recursos que han participat en el projecte i la resta es distribuirà a part iguals entre els dos bancs d’aliments que hi ha al barri.
La quantiat recaptada, que ha superat totes les expectatives, ha estat possible gràcies a la solidaritat d’uns veïns que s’han implicat molt en el projecte. Mentre alguns compraven productes als comerços del barri per després entregar-los a l’ONG, altres deixaven pagats productes frescos a les parades del Mercat de Sant Antoni perquè fossin després regalats a les famílies sense recursos.
Aquest passat dissabte va tenir lloc una gran festa a l’avinguda de Mistral per celebrar l’èxit de la iniciativa. Els diables, els trabucaires i els timbalers van animar una jornada on van participar també molts nenes i nenes de les cincs escoles, l’acadèmia de dansa i el gimnàs que han col·laborat amb el projecte.