castellers Bullanga festa major

Diada castellera de la Festa Major del barri. Foto: Bullanga

El Fort Pienc encara la recta final de la Festa Major amb unes jornades carregades d’activitats que culminaran en una gran nit de foc i petards a la revetlla de Sant Joan. Tallers, música, dansa, teatre, àpats populars i exposicions són només algunes de les propostes culturals amb les quals el barri enceta els últims dies de gresca.

Després d’un inici de festa protagonitzat pel pregó de Roger Sánchez, restaurador del Fort Pienc que va reivindicar la importància del comerç de proximitat, els primers dies d’activitats han inclòs algunes de les cites més esperades: la cercavila, el ball de gegants, el correfoc, les paelles populars o el ball de sardanes. També s’ha celebrat la Diada Castellera, que ha aplegat les colles de la Sagrada Família, Montcada i Reixac i Viladecans.

“Els primers dies han anat molt bé, el temps ha acompanyat i la gent ha participat activament en les activitats. El dinar de paelles va ser un èxit i gairebé 500 persones ens vam reunir per a menjar al carrer”, celebra el president de l’Associació de Veïns del barri, Joaquim Mallen.

Més cites al calendari

Les darreres jornades d’actes de la Festa també arriben amb algunes de les propostes més fortes. Dijous 20, al Centre Cívic, se celebrarà el concert de corals i divendres 21 les havaneres i el concert jove, que farà ballar tothom fins a la matinada.

El “dia gran” del Fort Pienc serà dissabte 22, amb l’espectacle de màgia del Mag Ferbuch, el sopar popular, l’espectacle de foc i el final de festa amb discjòquei. Diumenge 23, la revetlla, s’encendrà la tradicional foguera amb la flama del Canigó, que una delegació del barri anirà a buscar a la plaça Sant Jaume.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram