La nova zona de Glòries atreu molts veïns. Foto: Twitter (@Portela_Man)

Des de principis d’abril les Glòries, tot i les obres i els problemes de trànsit, és una mica més verda després de l’estrena de la nova zona verda, coneguda amb el nom de la Gran Clariana. Es tracta de la primera part del parc de la Canòpia Urbana, el projecte de transformació que va guanyar el concurs públic en el seu moment.

La nova zona té un passeig circular força ampli amb una plaça verda al seu interior tota de gespa, que encara no es pot trepitjar. També hi ha un carril per a bicis i diferents zones amb jocs per als més petits, bancs i altres zones d’estada i espais per fer esport.

JORNADA VEÏNAL
D’altra banda, a finals de març les quatre associacions de veïns del voltant de les Glòries –Poblenou, Fort Pienc, Sagrada Família i Clot-Camp de l’Arpa– van celebrar una jornada per fer balanç de l’estat del conjunt del projecte. Les entitats veuen bé el ritme al qual avança el projecte des de fa un temps però critiquen que en habitatge, mobilitat (sobretot la contaminació) i equipaments no s’estan complint les promeses.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram