Líders polítics i entitats del districte feliciten Línia Eixample per assolir les 100 edicions.

 

Jordi Martí, regidor de l’Eixample (BComú)

La premsa és el primer valor d’una societat democràtica, i a Barcelona tenim la sort de tenir un ampli ventall de mitjans. Cal no oblidar l’important paper de la premsa local, d’aquells mitjans que, des del territori més proper, expliquen la realitat als veïns i veïnes. La informació barri a barri és imprescindible perquè els ciutadans puguin informar-se de primera mà del que passa als carrers. Per això, felicitem Línia Eixample pels seus 100 números.

 

Eva Baró, ERC

Línia Eixample arriba al número 100 i els veïns i veïnes del districte celebrem que una publicació local hagi aconseguit mantenir-se al servei de la informació durant tot aquest temps. El periodisme de proximitat és una eina imprescindible per visibilitzar i fer arribar les preocupacions del veïnat a les institucions. Per tant, es converteix en una palanca facilitadora de la participació i la cohesió social. Felicitem, doncs, l’equip que el fa possible cada mes. Enhorabona!

 

Marc Martínez, PSC

Des del PSC de l’Eixample volem felicitar-vos per l’edició 100 de Línia Eixample. Per a nosaltres, els mitjans de comunicació de proximitat són enormement necessaris en un món cada cop més globalitzat. Vosaltres doneu veu als nostres barris i preneu el pols de la ciutadania. Sou els que informeu del dia a dia i divulgueu la nostra vida i la del nostre entorn. Moltes gràcies per fer aquesta tasca tan important per al veïnat i esperem felicitar-vos moltes vegades més.

 

Albert Cerrillo, Junts per Catalunya

Els mitjans de comunicació són un dels pilars del nostre sistema democràtic per la seva funció social. A més a més, el periodisme d’àmbit local entronca amb aquell periodisme compromès amb els seus veïns i veïnes; aquell periodisme que, amb rigor, vol explicar els fets i esbrinar-ne les causes. Des del grup municipal de Junts per Catalunya volem felicitar tot l’equip que fa possible Línia Eixample, que aquest mes publica l’edició 100 del periòdic.

 

Alexandre Pons, Barcelona pel Canvi

Des del grup municipal de Barcelona pel Canvi volem felicitar el periòdic mensual de referència del districte, Línia Eixample, per la seva edició número 100. Aquest èxit és possible gràcies al bon equip de professionals periodistes que hi treballen i també als veïns lectors. Encoratgem el periòdic a continuar la seva tasca, imprescindible per “fer barri” i crear consciència de comunitat entre els veïns. Felicitats i endavant!

 

Pedro J. Sánchez, Ciutadans

En primer lloc, volia felicitar-vos com a publicació emblemàtica del districte de l’Eixample. Crec, sincerament, que feu una tasca molt important per acostar la realitat del districte als ciutadans eixamplencs. El districte de l’Eixample és el sistema nerviós de la ciutat. Per tant, quan funciona l’Eixample, funciona el conjunt de la ciutat. Moltes felicitats a Línia Eixample per haver arribat al número 100.

 

Sylviane Dahan, AV de l’Esquerra de l’Eixample

Felicitats pel “centenari” de Línia Eixample! El nostre districte és prou gran, densament poblat i actiu perquè hi passin moltes coses cada dia: en l’àmbit cultural, econòmic o social. És important que una publicació reculli i doni a conèixer aquests esdeveniments, que constitueixen l’autèntic batec del cor de la ciutat. Des de l’AVVEE, treballant per teixir complicitats veïnals, saludem una feina periodística que ens hi ajuda.

 

Jaume Artigues, AV de la Dreta de l’Eixample

Felicitem els redactors i treballadors de Línia Eixample per haver aconseguit publicar el número 100 d’aquesta excel·lent premsa de proximitat. En un món globalitzat en contínua transformació dels mitjans de comunicació, on sovint les notícies perden el sentit i es converteixen en una ficció, el periodisme de proximitat adquireix un valor especial en la creació d’opinió pública des dels assumptes locals.

 

Joan Itxaso, AV Sagrada Família

Amics i amigues que feu possible Línia Eixample, des de l’Associació de Veïns i Veïnes de la Sagrada Família us volem fer arribar la nostra felicitació més sincera per haver aconseguit publicar aquestes 100 edicions del vostre periòdic. També us donem l’enhorabona per la tasca tan important que, amb constància i regularitat, desenvolupeu en favor de la premsa local al nostre districte.

 

Vicenç Gasca, Sant Antoni Comerç

Des de Sant Antoni Comerç volem felicitar Línia Eixample per haver assolit les 100 edicions. Arribar a aquesta fita demostra la solidesa d’un projecte, consolidat en part per l’aposta pel comerç de proximitat, que permet fer arribar als veïns i compradors les nostres notícies. Desitgem que continueu en aquesta línia i pugueu assolir noves fites, cosa que voldrà dir que seguiu connectats amb la realitat del nostre comerç.

 

David Pou, Encants Nous

Avui dia, amb les xarxes socials, la informació d’àmbit general la tenim molt més a l’abast, però les notícies de proximitat continuen sent les més importants per als barris. En el cas dls comerciants, els mitjans com Línia Eixample ens ajuden a conèixer millor l’entorn, a estar més presents al territori i a ser més a prop del veïnat, cosa que és molt important. Per tot plegat, us felicitem per aquestes 100 edicions.

 

Xavier Llobet, Cor Eixample

El periodisme de proximitat és el periodisme dels barris, perquè és el que es fa als barris i per als barris. Això és molt important, perquè qui més coneix el territori és qui hi és. Cal que hi hagi publicacions com Línia Eixample, que parlin de la realitat del districte i dels seus problemes, per tal que la gent els conegui i es puguin solucionar. Per això us felicitem per haver arribat a aquests 100 números.

 

Maite Morte, Eix Sagrada Família

Els mitjans de comunicació locals són una via per arribar als veïns i clients, ja que ofereixen una visió més propera que no pas els mitjans globals. Amb motiu de les 100 edicions de Línia Eixample, us felicitem i desitgem que continueu apostant i donant visibilitat al comerç de proximitat, per tal que la gent no oblidi que fem i donem molta feina i que, gràcies als petits comerços, la ciutat és la que és.

 

José Carlos Grima, ACEGAL

El periodisme local apropa als ciutadans les notícies del seu entorn, allò que els afecta diàriament. Per als comerciants, això també és interessant, perquè podem estar al corrent de les coses que passen a la zona i donar suport i promoció als nostres barris. Per això, volem encoratjar l’equip de Línia Eixample a continuar fent la tasca que feu. Moltes felicitats per aquestes 100 edicions publicades, no és fàcil aconseguir-les!