El sopar de Festa Major, un clàssic. Foto: Twitter (@SFamiliaEnComu)

La Festa Major de la Sagrada Família torna enguany del 26 d’abril al 12 de maig amb una gran varietat d’activitats i propostes. La Coordinadora d’Entitats del Barri de la Sagrada Família organitza la Festa, que combinarà actuacions musicals, tallers gastronòmics i actes per conservar la memòria històrica del Poblet.

Com sempre, la Festa Major comptarà amb el tradicional pregó la tarda del 26 d’abril. Amb el tret de sortida, el barri es bolcarà totalment amb la festivitat, omplint-se de música i color per gaudir de l’ambient festiu. L’endemà el plat fort serà el correfoc, que apujarà la temperatura dels carrers i il·luminarà la nit. La tabalada infernal anunciarà l’arribada del correfoc, que anirà des dels Jardins de la Indústria fins al carrer Marina, davant de la façana del Naixement de la Sagrada Família. A banda d’aquestes activitats, durant les festes del barri es podrà gaudir de diverses propostes, com una recollida i taller de cuina amb aliments malbaratats, una trobada gegantera -amb cercavila inclosa- o una demostració de balls típics bolivians.

Finalment, la Festa Major tancarà amb la diada castellera del 12 de maig, amb els Castellers de la Sagrada Família. Des de la Coordinadora es busca així reforçar el teixit associatiu del barri del Poblet i preservar la seva cultura, així com promoure valors de solidaritat, respecte i tolerància. A més, des de l’organització s’ha fet especial menció a la lluita contra el masclisme.

CARTELLS PREMIATS
Marta Bach va ser la guanyadora del Concurs de Cartells de la Festa Major, celebrat el passat 5 d’abril al Centre Cívic de la Sagrada Família. Per la seva banda, Pau Borrós va vèncer a la categoria infantil. A l’espai, també s’hi van exposar els cartells de la resta de participants.A més, a l’esdeveniment es va presentar el programa de la Festa Major.