El festival Barcelona Poesia, que se celebrarà entre el 8 i el 16 de maig, té entre els seus noms més destacats el del poeta barceloní Josep Pedrals. Pedrals serà a la Casa Golferich el 14 de maig, juntament amb el pianista i compositor Carles Pedragosa, per presentar l’espectacle ‘Una potència estrangera. Exercicis de musicalitat discursiva’.

A l’espectacle, Pedrals i Pedragosa busquen, a través de l’abstracció poètica, les formes melòdiques i rítmiques que fan del parlar una música. Tot, a partir del convenciment que és gràcies al fet de remenar en el jaciment dels fòssils lingüístics que es pot produir, com ells mateixos expliquen, “el miracle de la resurrecció del ver”.

L’espectacle a la sala d’actes del centre cívic, arrencarà a les set de la tarda i les entrades són gratuïtes amb reserva prèvia.

El festival Barcelona Poesia arribarà enguany a la seva 22a edició. Un any més tota la ciutat s’omplirà de versos de poetes que escriuen en català i en moltes altres llengües. Poesia nacional i internacional en la seva màxima expressió durant nou dies.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram