La Milla va comptar amb la participació de 2.000 persones. Fundació Claror

Sota un sol radiant i en plena Festa Major del barri, aquest diumenge al matí més de 2.000 persones van prendre els principals carrers a l’entorn del temple de Gaudí. Se celebrava la 27a Milla Sagrada Família, una cursa popular organitzada per la Fundació Claror, i que un any més ha assolit el màxim fixat: 2.000 inscrits. La Milla és una de les activitats més destacades de les festes del barri i el seu itinerari recorre els entorns de la Sagrada Família, amb la línia d’arribada a Provença, entre Sardenya i Marina.

El regidor del districte, Ramon Nicolau, ha comentat que aquesta cursa ja està “fortament consolidada” i considera que el nombre de 2.000 inscrits és una mostra més “de la potència i acceptació que té entre el seu veïnat”. Nicolau ha declarat: “Ens satisfà molt que la Milla segueixi en el calendari amb aquesta força i que els atletes que hi participen repeteixin”.

CARTELL DE LUXE

El regidor de l’Eixample es referia amb aquestes declaracions als participants del 5è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona, una prova per a atletes professionals que se celebra conjuntament a la Milla, i que, en aquesta ocasió, reunia a reconeguts cor­redors, com Juan Carlos Higuero, Arturo Casado, Natàlia Rodríguez, Frehiwat Goshu o Manuel Olmedo.

Precisament, el sevillà Manuel Olmedo aconseguia el seu primer triomf en aquesta cursa, imposant-se amb un temps de 4 minuts, 11 segons. En la categoria femenina, la guanyadora va ser Dolores Checa (4 minuts , 46 segons

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram