La inauguració d’Els Nous Encants s’ha ajornat. Després que dissabte passat la teulada del nou edifici no suportés la tromba d’aigua i s’inundés el soterrani, l’Ajuntament ha decidit postposar l’entrada en funcionament del nou recinte per assegurar que el trasllat dels paradistes es faci amb plenes garanties de seguretat i qualitat.

De fet, la nova data d’inauguració de l’edifici està en mans dels propis paradistes, que decidiran en assemblea si obren abans o després de l’agost. La inauguració estava prevista per al 21 d’aquest mes, però el consistori ja ha dit que acordarà amb els comerciants el calendari del trasllat després d’escoltar les explicacions tècniques pertinents.

En aquest sentit, l’Ajuntament ha encarregat un peritatge extern a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) per determinar les causes dels problemes detectats en el sistema de drenatge del nou mercat, que encara està en període d’obres.

Segons publica El Periódico, la nova data d’inauguració podria ser el 12 de juliol, ja que l’Ajuntament assegura que en un mes s’hauran resolt els problemes de l’edifici.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram