El PDeCAT va denunciar el passat dissabte 16 de setembre que la Guàrdia Urbana els va requisar material de campanya de l’1-O en una parada que tenien muntada a Sant Antoni.

L’actuació de la Guàrdia Urbana va arribar després del requeriment de la Fiscalia Provincial on s’instruïa a totes les policies locals perquè exerceixin de policia judicial i impedeixin que es faci el referèndum. La policia local també va identificar una de les persones que en aquell moment hi havia a la parada.

Després dels fets, el PDeCAT de Barcelona va presentar un escrit a l’Ajuntament en què demanava que se’ls retornés tot el material, ja que la formació entén que “ha estat requisat indegudament atenent que l’activitat realitzada estava emmarcada en l’àmbit propi de la nostra activitat política”. A l’escrit, el PDeCAT també recorda que per celebrar l’acte “es va sol·licitar la corresponent autorització”.

REVISTA VEÏNAL
Relacionat amb l’1-O el passat 16 de setembre l’Associació de Veïns de l’Esquerra de l’Eixample va denunciar que Correus s’havia negat a distribuir la seva revista perquè hi havia un article sobre el referèndum. Tot i que en un primer moment va ser així, ja que el treballador de Correus s’hi va negar, finalment l’empresa va repartir la revista, tal com han confirmat des de la Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya.

Per últim, i també relacionat amb l’1-0, la plataforma d’extrema dreta Por España Me Atrevo ha convocat una concentració el 22 de setembre a les portes de la seu de l’ANC, al carrer de la Marina.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram