Una imatge de l’edició de l’any passat de la Fira Modernista. Foto: Districte

Les celebracions i els actes virtuals s’han convertit en tot un clàssic en temps de coronavirus. A la Dreta de l’Eixample la cosa no serà diferent i la Festa Major i la Fira Modernista tindran enguany un perfil virtual. No hi ha suspensió, a diferència d’altres barris que sí que van suspendre la seva Festa Major, però els actes seran molt diferents.

Així doncs, la Festa Major del barri se celebrarà els dies 5, 6 i 7 de juny i tindrà com un dels seus actes més destacats el concurs de fotografia i vídeo ‘La vida als patis i balcons, memòria d’una primavera diferent’. Fins al 24 de maig els veïns poden participar en el concurs fent una fotografia o gravant un vídeo que tinguin com a protagonistes el pati o el balcó de casa seva. Es repartiran quatre premis amb un valor de 100 euros cadascun en format de val per gastar als comerços associats de l’eix comercial Cor Eixample.

D’altra banda, la Fira Modernista, que cada any se celebra en el marc de la Festa Major, també es farà els dies 5, 6 i 7 de juny. Enguany estarà dedicada a l’escriptora catalana Dolors Monserdà i es podrà seguir a través dels perfils d’Instagram @coreixample i @rutamodernisme. Al llarg dels tres dies es faran xerrades, concerts, projeccions de pel·lícules i talles de tota mena.