“Serà una fira molt dinàmica perquè hi haurà moltíssimes activitats. Quan vinguin i vegin el que hi ha, no es voldran perdre res”. Així defineix a Línia Eixample la dinamitzadora de Nou Eixample, Mercè Díaz, la fira que han organitzat pel proper 8 de juny als Jardins Montserrat.

“Hi haurà una gran varietat d’activitats i tallers i l’escenari estarà contínuament funcionant amb actuacions de ball, cantants, petites obres de teatre o una projecció de curtmetratges”, comenta Díaz.

Des de les deu del matí i fins les 21h els botiguers de Nou Eixample sortiran al carrer. Roba, sabateries, perfumeria, restauració, agències de viatges i fins i tot una representació de concessionaris de cotxes participaran a la festa.

A part de mostra comercial, la fira acollirà una representació d’artesans d’arreu de Catalunya i diverses entitats. Díaz destaca que “hi serà la protectora animal Fundació Altarriba, Acción Senegal i l’Institut Fotogràfic de Catalunya que portarà unes plantilles amb diferents imatges perquè els nens posin la seva cara a diversos personatges”.

Jocs en anglès, inflables, una desfilada de moda, balls en família i un parxís gegant on els nens seran les fitxes. Aquestes són algunes de les activitats que proposa Eix Nou Eixample.

CAMPIONAT DE PARXÍS

En paral·lel a la fira, el 8 de juny es desenvoluparà la quarta edició del campionat de parxís per equips. Hi haurà dues parelles guanyadores de la competició. La primera d’elles rebrà com a obsequi una televisió de plasma de 42 polzades i l’altra, dos llibres electrònics.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram