L’Ajuntament reurbanitzarà  les Glòries de forma provisional

L’Ajuntament reurbanitzarà a partir del mes de setembre la plaça de les Glòries de forma provisional per tal de donar un ús ciutadà a aquest espai de la ciutat mentre dura el seu procés de transformació.

Dijous passat, l’alcalde Xavier Trias va assegurar durant una visita a les obres que “no podem tenir això així durant mesos” i va destacar que la intenció d’aquesta reurbanització serà que els ciutadans “participin i vagin fent seu aquest espai, encara que no sigui el definitiu”. Amb un pressupost de 5,3 milions, les novetats –que s’acabaran de construir aproximadament el maig– consistiran en una pèrgola, un mirador, pistes de petanca, un circuit d’atletisme, una pista de bàsquet, espais per jocs infantils, una sala polivalent que acollirà actes culturals i dos vivers on es plantaran els arbres que més endavant han de convertir aquesta plaça en un dels grans espais verds de la ciutat.

CRÍTIQUES DE COLLBONI

L’aspirant a l’alcaldia pel PSC, Jaume Collboni, considera que la plaça de les Glòries s’està convertint en un “pou sense fons”. En un comunicat emès dijous passat, el candidat socialista va assegurar que “ara es gastaran 5,3 milions d’euros en unes obres provisionals. Trias no ha pensat que es podrien fer definitives?”. Segons Collboni, la decisió demostra que “l’alcalde Trias deixa en evidència la falta de projecte de ciutat, ja que construeix per després enderrocar i tornar a construir”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram