La Rambla Catalunya és un dels carrers que JxCat denuncia que és massa fosc. Foto: Arxiu

Junts per Catalunya té previst fer demà una encartellada en diferents punts del districte per reivindicar una millora en la il·luminació d’alguns carrers. Des de la formació independentista asseguren que “en els darrers anys s’ha vist un progressiu enfosquiment del districte”, cosa que ha provocat, diuen, que sigui una de les queixes més freqüents als consells de barri.

Així doncs, des de JxCat consideren que carrers com Lepant, Castillejos, Ribes, Enric Granados, Diputació, Parlament, Borrell o la mateixa Rambla Catalunya haurien d’estar més ben il·luminats. “Els carrers foscos generen sensació d’inseguretat, van en contra de l’urbanisme amb perspectiva de gènere i no conviden a comprar”, afirmen. Una realitat, afegeixen, que s’ha agreujat amb la pandèmia a causa del tancament o els horaris restringits dels negocis, el toc de queda i la poca afluència de gent en general.

Demà, representants del partit faran quatre rutes per diferents carrers per fer més visible la reivindicació. Els barris escollits són l’Esquerra de l’Eixample, Sant Antoni, Sagrada Família i el Fort Pienc. Per últim, des de JxCat també recorden que a finals del 2019 i el passat mes d’octubre ja van reclamar aquestes millores al govern municipal.