Josep Maria Conesa saludant Ada Colau en rebre el guardó. Foto: Ajuntament

L’Ajuntament ha atorgat una Medalla d’Honor a Josep Maria Conesa, reconegut veí de Sant Antoni, en reconeixement a la seva trajectòria de més de quaranta anys al barri i la seva dedicació a crear complicitats amb el teixit associatiu.

L’acte de lliurament de les Medalles d’Honor de la ciutat es va celebrar el passat 30 de novembre. Aquestes medalles serveixen per homenatjar les persones i entitats compromeses amb els valors cívics i el desenvolupament de la ciutat en diversos àmbits. Així doncs, el consistori dona cinc medalles d’or de ciutat i dues medalles d’honor per districte.

En el cas de l’Eixample, un dels guardons va ser per a Conesa, que va rebre la medalla amb molt d’orgull: “Soc fill de Sant Antoni i és un honor rebre-la”.

En declaracions a Línia Eixample, Conesa explica que quan li van fer saber que seria el guardonat no s’ho creia: “Mai havia imaginat que em fessin aquest reconeixement”. I és que el veí de Sant Antoni, tal com explica ell mateix, té una llarguíssima trajectòria organitzant activitats al barri. És reconegut per estar al capdavant de l’actual cursa Moritz –que és la cursa popular de Sant Antoni–, i per haver fundat un club d’atletisme, el Club Natura, i la penya barcelonista del barri, a més de formar part d’altres projectes com la Milla Urbana de Sarrià o la Marató d’Empúries.

Amb tot, Conesa considera que el seu èxit com a veí actiu al barri és perquè sempre ha “mirat de no perjudicar a ningú” aconseguint que molta gent se l’estimi. És per això que es reafirma en què “és un orgull tenir la medalla i presumir d’ella”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram