Per demà hi ha programat el desallotjament del Sant Pau. Foto: ACN

A menys de 24 hores per al possible desnonament del gimnàs Sant Pau, l’Ajuntament ha sortit a donar explicacions sobre l’última hora de les negociacions amb la propietat de l’edifici per mirar d’arribar un acord i evitar el desallotjament previst per demà. El regidor de Presidència de l’Ajuntament, Jordi Martí, ha assegurat, durant la roda de premsa d’aquest matí, que l’Ajuntament està “molt a prop d’arribar a una solució per al gimnàs Sant Pau”. És a dir, segons Martí, l’acord de compravenda amb la propietat es podria tancar d’aquí no gaire.

Cal recordar que la darrera oferta coneguda de l’Ajuntament és de 9,7 milions d’euros, mentre que la propietat, si les coses no han canviat, demana 14 milions. Martí considera que l’oferta municipal és molt bona. “Tothom ha pogut veure l’edifici”, ha dit. El regidor de Presidència ha estat acompanyat de la regidora de Drets Socials, Laura Pérez, que ha defensat el paper del consistori durant tot aquest temps perquè ha permès “avançar” i arribar a la situació actual, on sembla que l’acord és més a prop.

Per tot plegat, tant Martí com Pérez han defensat que demà no tindria sentit que el desnonament s’executi perquè les negociacions estan avançant. Tots dos han remarcat el compromís del consistori amb el Sant Pau i han afegit que si s’ha arribat a aquesta situació és perquè aquestes operacions són molt complicades.