Institutos Odontologicos

L’empresa compta amb 28 clíniques dentals a Catalunya. Foto: Institutos Odontológicos

L’empresa Institutos Odontológicos ha obert una nova clínica a Lleida i ara ja compta amb representació a les quatre províncies, amb un total de 28 clíniques dentals de les 34 que té a tot l’Estat. A més, ha reforçat el seu compromís social mitjançant el patrocini d’esdeveniments populars com ara la Cursa de Bombers de Barcelona, Pedaleja x la Marató de TV3 i la Carrera de la Dona.

Un dels principis de l’empresa és que cada centre forma part d’una xarxa molt potent sense haver de renunciar al seu caràcter local: “El vincle amb el territori és fonamental per a nosaltres. Volem ser la clínica de referència del poble i del barri, la proximitat és imprescindible per fidelitzar els pacients. No volem ser el dentista que et fa un tractament puntual, sinó els professionals de confiança als que pots consultar sempre que sigui necessari”, explica Roger Sobrepera, director executiu d’Institutos Odontológicos.

A banda de la proximitat, la cadena de clíniques dentals centra la seva estratègia en la innovació tecnològica i la formació dels professionals. “El treball realitzat el 2021, des del canvi de propietat de la companyia, ens ha permès recuperar la normalitat i centrar-nos en el nostre objectiu primordial: oferir un servei excel·lent, amb un tracte proper i tractaments personalitzats”, diu Sobrepera.

Per reforçar el vincle amb el territori, Institutos Odontológicos està compromesa amb iniciatives socials, lúdiques i solidàries, que posen l’accent en el benestar personal i que reverteixen en la millora de les condicions de vida de diferents col·lectius, com la Carrera de la Dona, en benefici de la igualtat i la lluita contra el càncer; Pedaleja x la marató, que enguany destina la seva recaptació a la sensibilització i divulgació de la salut cardiovascular; o la Cursa de Bombers, que dona suport a projectes que treballen contra la injustícia social.