Imatge de l’exposició Finestres de la Memòria. Ajuntament

Aquest dimecres dia 6 es presenta en societat el projecte Finestres de la Memòria, una iniciativa impulsada des de la Casa Elizalde amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona que pretén retratar la realitat social, veïnal o familiar que es vivia a la Dreta de l’Eixample durant el segle passat. Es tracta d’un projecte col·lectiu on tots els veïns del bar­ri estan convidats a participar i a aportar les seves instantànies, que han de ser anteriors a l’any 1980, per tal de reconstruir la història de la Dreta de la l’Eixample, així com la dels veïns que l’han protagonitzat.

FOTOGRAFIES FAMILIARS

Gran part de les fotografies que conformen l’exposició Finestres de la Memòria han estat aportades pels propis veïns de l’Eixample, i es tracta principalment de fotografies personals i familiars, els protagonistes de les quals han anat teixint la realitat col·lectiva del barri durant els anys passats. Totes elles es podran veure a l’acte inaugural de la mostra, que es realitzarà el proper dimecres a partir de les 21 h a la Casa Elizalde (carrer València, 302). Després de tret de sortida que suposarà la presentació d’aquest dimecres, l’exposició romandrà oberta al públic fins al proper 15 d’abril, tot i que no es descarta que aquesta es pugui allargar algunes setmanes més.

FOTOTECA VIRTUAL

Malgrat que inicialment la mostra s’instal·larà a la Casa Elizalde fins al 15 d’abril, posteriorment es podrà seguir consultant les fotografies que la composen mitjançant una fototeca virtual que es crearà amb totes les instantànies que s’hagin recopil·lat.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram