desnonament jove orsola

Els Mossos han fet un important desplegament davant la Casa Orsola. Foto: Twitter (@XHabitatgEE)

Aquest matí s’han viscut moments de tensió en el desnonament d’un jove de 22 anys que vivia a la Casa Orsola, al número 137 del carrer Calàbria, ocupant un dels seus pisos. I és que des de primera hora que la Xarxa d’Habitatge de l’Esquerra de l’Eixample havia convocat a desenes de persones a la porta de l’edifici per evitar el llançament. Per la seva banda, els Mossos han fet un desplegament important per desallotjar ele jove.

En aquest sentit, la Xarxa d’Habitatge de l’Esquerra de l’Eixample ha informat que la policia ha identificat diverses persones que s’havien concentrat a les portes de l’immoble per impedir el desnonament. A més, l’entitat ha afirmat que a les portes de la Casa Orsola hi han anat més de 20 furgons dels Mossos i més de 140 policies per executar el llançament i que han actuat amb violència contra ells.

Segon intent de desnonament

El desnonament d’aquest matí es tractava del segon intent dels Mossos de fer fora el jove de 22 anys de la Casa Orsola. El primer intent havia de ser el passat 4 d’octubre, però es va ajornar.

Amb tot, després d’alguns moments de tensió, com ara quan la policia ha retirat persones de la porta de l’edifici, els Mossos d’Esquadra han acabat executant el desallotjament.