El portaveu de CiU al consistori, Joaquim Forn, va tornar a referir-se a la unió del tramvia que impulsa el govern d’Ada Colau durant una roda de premsa davant dels mitjans la setmana passada.

Forn va assegurar que caldria ampliar els estudis que han conclòs que la unió del tramvia per la Diagonal és la millor opció. Segons el convergent, els estudis s’haurien “d’aprofundir” amb “entitats de reconegut prestigi acadèmic i independència indiscutible”. El convergent va apuntar 15 “efectes negatius” que considera que els estudis no han recollit, com ara “l’augment de la congestió, la conflictivitat amb els vehicles de dues rodes o el transvasament de passatgers d’un operador públic, com és l’autobús, a un de privat, el tramvia”.

Forn també va remarcar que el debat sobre el tramvia no s’hauria de fer a partir “d’apriorismes ideològics” i va afegir que des de CiU no estan en contra del tramvia, però va recordar que “a les grans ciutats, els tramvies són corredors metropolitans i no se situen en centres neuràlgics”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram