Façana de l’antiga seu de l’ONCE. Foto: Arxiu

Una vintena d’entitats veïnals , socials i altres col·lectius a nivell de barri s’han reunit per tal de redactar una proposta de lleure per dur a terme a l’antiga seu de l’ONCE situada al número 66 del carrer de Calàbria. Una proposta que els veïns van presentar en públic el passat mes de gener en una trobada que va tenir lloc al Centre Cívic de Golferichs.

La proposta recull activitats teatrals, educatives, amb la creació d’una escola d’adults, set aules i un espai dedicat a l’autoformació. També hi haurà una àrea cedida a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i també al Consorci de Normalització Lingüística (CPNL). A més també aposten per la creació d’una biblioteca de cent metres cuadrats que donaria servei a aquestes dues entitats.

Els veïns han tingut en compte un espai per les associacions d’oci juvenil i també per a les activitats de tipus comunitari.

L’Ajuntament ha assegurat que estudiarà les propostes i que, posteriorment, donarà llum verda a la que millor s’adapti a les necessitats de Sant Antoni. I és que el consistori barceloní contempla remodelar l’antiga seu de l’ONCE i convertir-la en unes instal·lacions que alberguin diversos equipaments a partir de l’any 2015.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram