En el marc de les festes de la Sagrada Família els castellers del barri van aconseguir descarregar el desè 3de7xs del seu historial. La colla local dels verds va compartir protagonisme davant el temple de Gaudí amb els Castellers del Poble Sec.

La diada castellera va ser només una de les múltiples activitats que van omplir de festa el barri de la Sagrada Família des del 19 al 28 d’abril per celebrar la seva Festa Major.

La festa popular va començar amb un cercavila d’AMPAs, activitats infantils, xocolatada i diversos espectacles que van donar lloc al pregó.

Durant els nou dies de celebració, es van dur a terme activitats dirigides a tots els públics que anaven des de les tradicionals actuacions musicals a debats, caminades, esports, correfoc i tabalada, sardanes o cinema, entre moltes d’altres.

ANIVERSARIS IMPORTANTS

Enguany, durant les festes al barri també es van commemorar els aniversaris d’algunes de les entitats del barri amb més llarga trajectòria. Aquest va ser el cas de l’Agrupació Excursionista Catalunya, que celebrava el seu centenari, la Fundació Claror (25 anys), els Gegants (25 anys), el mercat municipal, que complia 20 anys, i l’Aula Ambiental, que encetava la desena.