Els fets van tenir lloc el 21 de novembre. Foto: ACN / Mossos d’Esquadra

L’home sense sostre de 43 anys que va quedar ferit de gravetat a mitjans de novembre pel tret d’un agent de la Guàrdia Urbana segueix ingressat a l’Hospital de Sant Pau. Tot i això, tal com expliquen des de la Fundació Arrels, “la recuperació avança però no és ràpida. Al principi la situació va ser crítica”.

Els fets van tenir lloc el passat 21 de novembre a prop del número 44 del passeig de Sant Joan quan, segons la versió municipal, l’home hauria intentat agredir els agents amb un ganivet de grans dimensions després de mostrar-se “molt agressiu”. Per la seva banda, diferents testimonis que eren a la zona quan va tenir lloc l’incident van explicar que no havien vist que l’home mostrés una actitud agressiva.

SEGUEIX LA INVESTIGACIÓ
Tot i que en un primer moment la investigació del cas la va instruir la mateixa Guàrdia Urbana, posteriorment va ser els Mossos d’Esquadra qui se’n va fer càrrec. La investigació segueix oberta i de moment no es coneix que hi hagi hagut cap novetat. Des de la Fundació Arrels expliquen que estan a l’espera de tenir novetats i que quan això passi decidiran quin és el següent pas que fan. L’entitat explica que no han rebut cap més explicació de la regidoria de Seguretat que lidera Albert Batlle, mentre que sí que han estat en contacte amb la regidoria de Drets Socials per tenir una coordinació regular.