Mishima, tocant des del terrat. Foto: Twitter (@_Maria_Dantas_)

Passen els dies i la situació del Gimnàs Social Sant Pau no es desencalla. Per seguir fent pressió els responsables de l’espai van organitzar ahir un concert al mateix terrat de l’edifici, que va aconseguir reunir al voltant de 300 persones a l’exterior del gimnàs. Es tractava de la segona reivindicació en pocs dies després de la cadena humana que es va fer dissabte passat.

L’acte reivindicatiu va comptar amb la participació de Las Bajas Pasiones, Johnny Tarradellas, Rosa Sánchez, Mishima i Marina Rossell, que van actuar una estona cadascú, al mateix temps que van reivindicar la importància que el projecte del Sant Pau no desaparegui.”És gràcies a aquests projectes que una ciutat està viva”, va afirmar David Carabén, el cantant de Mishima. Després de l’acte el director del Sant Pau, Ernest Morera, es mostrava molt satisfet per com havia anat tot plegat: “Ha estat espectacular, molt bonic i emotiu”.

REUNIÓ AVIAT
Un moment per saber si hi ha alguna novetat respecte de la decisió de l’Ajuntament de comprar l’edifici serà la setmana que ve, ja que els responsables del Sant Pau es reuniran amb el Districte. De moment, segons publica La Vanguardia, la propietat ha dit que no vol vendre. Des del Sant Pau, però, creuen que es tracta d’una estratègia i recorden que ells han vist un document que la propietat va enviar a diferents immobiliàries per a la venda.