El Districte i l’Ajuntament van anunciar el 12 de febrer que ja estan en marxa els tràmits per invertir 36 milions d’euros en la compra de set solars per fer-hi equipaments docents, sanitaris-assistencials i culturals.

Els encarregats de fer l’anunci van ser el primer tinent d’alcalde i regidor del Districte, Gerardo Pisarello, i la tinent d’alcalde d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, Janet Sanz. Pisarello va afirmar que la mesura vol “corregir un dèficit històric en matèria d’equipaments”, ja que l’Eixample “només té una tercera part dels equipaments que li correspondrien”.

Els set solars estan repartits en sis barris. Al Fort Pienc, al carrer Sardenya; a la Sagrada Família, a l’illa Mallorca-Nàpols-Provença-Sicília; a la Dreta de l’Eixample, a l’illa Sant Joan-Rosselló-Roger de Flor-Provença; a l’Antiga Esquerra de l’Eixample, a l’illa Aribau-Rosselló-Enric Granados-Provença; a la Nova Esquerra de l’Eixample, a l’illa Mallorca–Comte d’Urgell–València–Comte Borrell i, finalment, en dues illes de Sant Antoni: Calàbria-Manso-Viladomat-Parlament i Paral·lel-Marquès del Campo Sagrado-Comte Borrell.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram