Carles Campuzano i Tània Verge acompanyaran Ernest Maragall a la llista d’ERC per a les municipals. Foto: ERC

Ernest Maragall ha anunciat avui les dues persones que tancaran la seva llista de cara a les eleccions municipals del 28 de maig. Es tracta de la consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge, i el conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, que se sumen a la candidatura d’Esquerra Republicana en els llocs 40 i 41 respectivament.

El candidat republicà ha qualificat la inclusió d’aquests dos actius polítics en el seu equip per ser alcalde de Barcelona com a un “honor que va acompanyat de responsabilitat i capacitat de projecció”. “El que expressem avui és aquesta potència immensa que tindrem si som capaços d’unir el projecte i l’ambició de Barcelona amb la capacitat del Govern de la Generalitat”, ha declarat Maragall.

Verge ha assegurat que Maragall té “la visió d’un projecte de ciutat més inclusiva, amb més justícia social, més sostenible i evidentment també més feminista” per a Barcelona, i ha destacat “l’experiència, honestedat i empatia” del candidat republicà.

Campuzano, per la seva banda, ha destacat que “l’Ernest Maragall té una idea de ciutat, de país i d’aliances que avui ens convé més que mai” i ha recordat el paper clau de Barcelona per “reforçar el canvi de cicle polític que el país necessita”.