Les roig-i-negres han començat el curs amb bon peu. Foto: CFSE

El Mecanoviga CFS Eixample continua rutllant. L’equip de Pep Roig va aprofitar l’inesperat empat del Xaloc Alacant a casa contra l’AECS l’Hospitalet per atrapar les alacantines al capdavant de la classificació gràcies a la seva treballada victòria a Santa Isabel contra un altre conjunt de la província d’Alacant, el San Vicente Hércules (3-2). Els dos equips comanden la classificació de Segona amb 10 punts.

Les roig-i-negres, a més, van haver de remuntar el 0-2 que les visitants havien aconseguit a la segona meitat. Dos gols d’Anna López (una de les cares noves de la temporada) van equilibrar les forces, mentre que Laia Vílchez va marcar el gol que seria definitiu. La remuntada de l’Eixample, a més, es va fer en un temps gairebé rècord: sis minuts.

Els pròxims reptes de l’equip seran visitar l’FS Ripollet (l’últim partit del mes, el pròxim dia 27), rebre l’FSF Joventut Elx o viatjar a la pista de l’FS Sabadell.

BOSCO I CFSE, CARA I CREU
Mentrestant, el Bosco Rocafort i el masculí del CFS Eixample continuen disputant jornades amb sensacions diferents en el grup 2 de la Divisió d’Honor catalana.

El conjunt de Víctor Senent ha sumat set punts dels primers nou i colidera la lliga amb l’Olesa (només la diferència general de gols fa que el Bosco sigui segon), mentre que el primer equip del CFSE va aconseguir la primera victòria el passat dia 20 a la difícil pista del CCR (4-5) i ha abandonat la zona de descens.