Una imatge de la protesta feta avui. Foto: Twitter (@nou_cap)

En el marc de la llarga reivindicació que el personal del CAP Sant Joan està portant a terme des de fa mesos per demanar l’ampliació de l’equipament, aquest migdia ha tingut lloc una protesta que ha cridat l’atenció per la seva originalitat. El personal mèdic, per fer visible la manca d’espai, ha tret al carrer, de forma simbòlica, una consulta de medicina i una d’infermeria per reivindicar les 10 que, segons denuncien des del CAP, els fan falta.

La protesta ha tingut el suport de les associacions de veïns del Fort Pienc, de la Dreta de l’Eixample, del Casc Antic (Ciutat Vella) i del Casal Transformadors. A banda de les entitats, que també fa molt de temps que denuncien el dèficit que hi ha en l’Atenció Primària en aquesta zona del districte, veïns a títol personal també denuncien la situació d’aquest CAP, que es va agreujar fa uns mesos amb el tancament del CAP Carles I.

Cal recordar que els treballadors d’aquest centre sanitari han denunciat que la Generalitat els va prometre que el 15 d’octubre estaria enllestida l’ampliació provisional del centre al carrer Ali Bei. D’altra banda, dimecres que ve tenen previst fer, juntament amb els veïns, una nova assemblea per acordar una nova acció, que en aquest cas es faria al solar on ha d’anar el nou CAP definitiu, situat a Gran Via amb Nàpols. “Avui hem sortit un altre cop al carrer però, si no hi ha millores, ho haurem d’acabar fent de debò”, avisen des del CAP.