Queralt Lahoz oferirà un concert aquest divendres. Foto: Facebook

El cicle Barcelona Districte Cultural es va posar en marxa fa uns dies i aquest divendres aterrarà al Centre Cívic Fort Pienc. Ho farà amb la cantant Queralt Lahoz com a protagonista, que oferirà un concert a partir de les set de la tarda.

Lahoz, nascuda a Santa Coloma de Gramenet el 1991, presentarà ‘1917’, el títol del seu primer disc, un homenatge a la seva àvia granadina. De fet, la música de Lahoz parteix dels gustos musicals de la seva àvia, el flamenc, la copla, la cançó espanyola i el bolero, per barrejar-los amb un estil urbà que té el hip-hop com a referència. Tot i que ‘1917’ és el seu debut en solitari, Lahoz no és una nouvinguda al món de la música, ja que des del 2014 forma part del projecte De la Carmela. Una altra de les principals característiques de la música i les cançons d’aquesta artista de Santa Coloma de Gramenet és la reivindicació feminista i de classe.

A banda del concert de Lahoz d’aquest divendres, el Centre Cívic Fort Pienc acollirà dos espectacles més del Barcelona Districte Cultural. El 12 de març serà el torn de la dansa, amb la proposta ‘Interferències’ de la companyia La Banda, Street Groove. Per últim, el 26 de març el protagonisme serà per al circ, ja que la companyia Don Davel portarà al Fort Pienc el seu espectacle Le Fumiste.