L’home va ser detingut per la Guàrdia Urbana. Foto: Arxiu

La Guàrdia Urbana va detenir el passat 14 de maig un home per abusar sexualment d’una dona que estava mig inconscient al passeig de Gràcia amb el carrer Diputació, segons va publicar Ser Catalunya.

Els fets van tenir lloc cap a les sis de la tarda, quan una persona que passava per la zona va alertar una patrulla de la Guàrdia Urbana que una dona que semblava estar en mal estat estava en un banc amb tres homes. Quan els agents van arribar es van trobar una dona que semblava drogada amb un home al costat tocant-li els pits. Tot apunta que hauria pres alguna droga que inhibeix la consciència.

La policia li demanar la documentació a l’home que estava abusant de la dona però s’hi va negar i va sortir corrents. Els agents el van interceptar però l’home va respondre amb cops de puny i puntades de peu. Una altra patrulla el va acabar detenint.

La víctima va ser trasllada a l’hospital i tots els indicis apunten que li haurien fet prendre escopolamina (la droga coneguda com a ‘burundanga’) o alguna substància similar.