Un grup de gent amb gossos al parc. Foto: Línia Eixample

L’Associació de Veïns del Fort Pienc ha denunciat que el parc de l’Estació del Nord està en mal estat. L’entitat considera que fa temps que no se’n fa el manteniment adequat i reclama una millora per a l’únic espai verd que té el barri.

Una part del problema, consideren des de l’entitat, té a veure amb la quantitat de gent que passeja el gos pel parc. De fet, en el mateix parc hi ha una zona habilitada per a gossos, però des de fa anys els propietaris dels animals i associacions com Espai Gos denuncien que l’espai és del tot insuficient.

Aquesta situació va provocar que durant el passat mandat es posés al damunt la taula la necessitat d’ampliar aquesta zona per a gossos o crear-ne una de nova. Des de l’associació de veïns i Espai Gos la reclamen. “Ens hem queixat moltes vegades, però de moment no s’ha fet”, afirma Joaquim Mallén, el president de l’AV Fort Pienc. Fonts del Districte han confirmat a Línia Eixample que durant aquest mandat es farà un nou espai per als gossos “per solucionar els problemes de convivència entre els propietaris dels animals i els que no ho són”. De moment, però, no especifiquen si s’ampliarà l’actual o se’n farà un de nou. El projecte de l’anterior mandat contemplava que es fes a la banda on hi ha l’Arxiu de la Corona d’Aragó fins al pont que passa per sobre del carrer Sardenya.