Xavier Llobet i Marcelo Villanueva en el moment de signar el conveni. Foto: Espai Línia

Coreixample, Espai Línia i el setmanari Línia Eixample han signat un conveni de col·laboració que permetrà a l’entitat i els seus associats fer servir la sala de conferències d’Espai Línia, perfectament equipada a nivell audiovisual i amb un escenari preparat per atendre qualsevol format: conferències, xerrades, formacions, presentacions o reunions, sempre de forma gratuïta i sense cap cost econòmic. Espai Línia vol esdevenir per a l’associació un lloc de trobada, discussió i intercanvi de punts de vista sobre la vida de la Dreta de l’Eixample i de la ciutat.

L’acord servirà per projectar, potenciar i impulsar campanyes de comunicació en l’àmbit de la ciutat. La col·laboració permetrà potenciar les campanyes de Coreixample per tal que tinguin més visibilitat.

Xavier Llobet, president de Coreixample, ha destacat el valor de l’acord: “Amb aquest conveni guanya el barri, guanyen les botigues i guanyem els veïns, sumem esforços en la promoció del que fa Coreixample. Agraïm la bona feina que està fent el setmanari Línia Eixample i l’Espai Línia amb aquest magnífic local que han inaugurat”.

Per la seva banda, Marcelo Villanueva, director general del Grup Comunicació 21 i del periòdic Línia Eixample, també s’ha mostrat satisfet per la iniciativa: “Fem un impuls en la visibilitat de totes les accions que promou Coreixample, una entitat essencial en la dinamització del teixit comercial i cultural de la ciutat”.

Totes dues entitats treballaran conjuntament per potenciar els valors del desenvolupament local de proximitat, així com la sostenibilitat i la promoció de l’economia social i solidària a través d’actes, xerrades, debats i conferències que promoguin accions i hàbits de consum responsables.