L’acusat pel triple crim d’una parella i la seva néta al barri de la Sagrada Família ha estat condemnat a 59 anys de presó per l’Audiència de Barcelona. Alejandro Cuartero va matar els pares de la seva parella i la seva neboda a cops de martell el gener de 2012.
El judici, que s’ha celebrat amb un jurat popular, ha provat que Cuartero va ser l’autor dels fets després que la seva parella el deixés sis mesos abans dels assassinats. Se l’ha condemnat a 59 anys de presó i a pagar una multa de 220.000 euros  als familiars de les víctimes i a la seva exparella per dos delictes d’assassinat amb traïdoria, un delicte d’assassinat amb traïdoria i acarnissament i un de violència psíquica habitual sobre la seva exparella.
I és que Carnero va perseguir la seva antiga parella sentimental després que aquesta el deixés i la va amenaçar amb missatges de mòbil, abans i després del triple crim.
Les restes de sang i d’ADN de les víctimes que es van trobar a les ulleres de l’acusat han estat les proves concloents del cas, i han desmuntat la defensa de Cuartero, que argumentava que la sang havia arribat a ell a través del seu gos.