Una imatge dels mòduls provisionals d’Alí Bei. Foto: Twitter (@salutcat)

L’espai annex provisional del CAP Passeig de Sant Joan és més a prop que mai. Dilluns es van començar a instal·lar els mòduls al carrer Alí Bei, tal com va anunciar el Departament de Salut de la Generalitat a través de les xarxes socials. “Només arriben onze mesos després de tancar el CAP Carles I, sou uns fletxes!”, va respondre irònicament la metgessa de família del centre als responsables de Salut.

El departament també va assegurar que l’equipament provisional comptarà amb vuit consultes i entrarà en funcionament al febrer. La darrera promesa que se’ls havia fet als professionals del CAP era que tindrien l’annex enllestit el 28 de gener, de manera que sembla que, ara sí, els terminis s’estan complint.

De totes maneres, els mòduls ja fa temps que fan tard. La situació al CAP Passeig de Sant Joan és insostenible des que, a l’inici de la pandèmia, el CAP Carles I va tancar i els pacients de dos centres van acabar aplegats en un de sol. Els greus problemes d’espai s’havien de resoldre amb l’obertura d’un centre annex provisional el 15 d’octubre, una data que ha quedat molt lluny de la realitat: si tot va bé, serà l’1 de febrer.