Jaume Collboni i Salvador Illa durant l’acte celebrat a la Federació Calàbria 66. Foto: Sílvia Jardí/ACN

Jaume Collboni s’ha compromès a revocar el projecte de reforma de Sant Antoni, aprovat pels comuns a finals de març. “Revocaré la decisió presa unilateralment per a tornar a construir consens a la ronda de Sant Antoni”, va sentenciar el candidat socialista, durant un acte celebrat el dilluns a la Federació Calàbria 66. En lloc d’aquest projecte va proposar “fer renéixer un acord per a renovar la ronda de Sant Antoni amb consens” i va anunciar que ho faria en els cent primers dies de mandat.

En el context de l’Eixample, l’alcaldable va demanar que s’aturin les “transformacions en contra d’alguns” i va anunciar que “nosaltres farem transformacions amb tots els veïns”. Com a exemple d’aquest mètode, Collboni va mencionar la pacificació del passeig de Sant Joan: “Ningú va fer cap guerra, tothom està content: és una autèntica meravella”.

Salvador Illa va acompanyar Collboni en aquest acte i va demanar el vot per al PSC d’aquells que “veuen el desgavell institucional i la desendreça al Parlament” amb l’objectiu “d’endreçar políticament Catalunya, respectar les institucions i prendre algunes decisions de tant en tant”.