L’alcaldable del PSC durant la roda de premsa a l’agència EFE. Foto: Sílvia Jardí/ACN

Jaume Collboni considera que el candidat Xavier Trias ofereix “poca credibilitat”. Ho ha dit avui en una roda de premsa a l’agència EFE. Després del debat d’ahir a TV3, Collboni veu Trias “descol·locat” i dubta que pugui “posar ordre a la ciutat” perquè al seu partit, JxCat, “no n’hi ha”. Per reblar el clau, el socialista ha advertit que, rere l’exalcalde “tot i el to conciliador, s’amaga un factor de molta inestabilitat, que no és el que necessita Barcelona”. I això és perquè és “impossible” ser moderat i independentista a la vegada.

Collboni ha insistit que cal obrir “obrir una nova etapa” a Barcelona i que Ada Colau i Xavier Trias “ja han tingut la seva oportunitat”. “Ara és el moment del PSC”, s’ha reafirmat Collboni, que relaciona “els grans moments” que ha viscut la ciutat amb els mandats dels alcaldes socialistes.

Durant la roda de premsa Collboni ha anunciat un gran projecte a Montjuïc, que passaria per “tecnificar” el Palau Sant Jordi i “adaptar-lo a noves tecnologies” i continuar amb la reforma del Palau d’Esports. D’altra banda, en l’àmbit cultural, aposta per l’ampliació de l’MNAC amb el pavelló Victòria Eugènia amb més de 30.000 nous metres quadrats expositius.