Escoleta Sant Antoni

Els infants sempre tenen cabuda a l’espai veïnal. Foto: Calàbria 66

La maquinària de Calàbria 66 ja torna a funcionar a ple rendiment. Tot i que la pandèmia no ha marxat del tot, la situació sanitària actual fa pensar que aquest curs s’assemblarà molt més als d’abans de la irrupció del coronavirus. D’entrada, des de l’espai veïnal tenen clar que servirà per reforçar els seus tres eixos principals: la cultura, l’educació i l’acció social i de barri.

Pel que fa a la cultura, aquesta tardor torna l’activitat ‘Diumenges de Teatre’, que va arrencar la temporada el dia 12 amb l’obra La muerte y la doncella. Es tracta d’una proposta que permet que les companyies de teatre assagin al local de Calàbria 66 i els diumenges a la tarda ofereixin una funció amb taquilla inversa (és a dir, el públic decideix el preu que vol pagar un cop ha vist l’espectacle). En la mateixa línia, hi ha la intenció de tornar a programar actuacions musicals i establir els ‘Dissabtes de Música’, tot i que de moment no hi ha més detalls al respecte.

Voluntaris per a l’Escoleta

Una de les novetats de Calàbria 66 el curs passat va ser l’Escoleta de Sant Antoni, que es va posar en marxa a l’abril. És un projecte d’acollida, reforç escolar i lleure educatiu que s’adreça a infants en situació de vulnerabilitat, derivats per Serveis Socials i escoles del barri. Aquesta setmana ha tornat a arrencar, i des de l’espai veïnal fan una crida per aconseguir més voluntaris.

D’altra banda, i com no podia ser d’una altra manera, Calàbria 66 continuarà sent un espai clau per al barri de Sant Antoni, exercint com a punt de trobada d’entitats i col·lectius locals.