L’espai autogestionat Aurea Social d’educació i salut podria perdre el seu local del número 263 del carrer Sardenya. Així ho han denunciat recentment des d’aquesta entitat, que té la seu al barri de la Sagrada Família des de l’any 2011.

Des d’Aurea Social expliquen que el 2011 la Cooperativa Integral Catalana (CIC), entitat de la qual formen part, va assumir la gestió d’un espai cedit per part d’una família afí als moviments socials per tal d’impedir que el Banc Popular es quedés l’immoble a través de l’execució de la hipoteca que aquesta empresa familiar havia adquirit amb aquest banc. Després d’una resolució judicial, la CIC va passar a ser la titular del contracte de lloguer d’aquest local del carrer Sardenya fins a l’any 2023.

Des de fa uns mesos, però, el Banc Santander, propietari del local després d’absorbir el Banc Popular, té un procés judicial obert amb Aurea Social i reclama a l’entitat el pagament de diverses mensualitats de lloguer. Des d’Aurea Social han posat en marxa una campanya per lluitar contra el possible desnonament si finalment la justícia acaba donant la raó al Banc Santander.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram