Els accidents de trànsit a la ciutat de Barcelona han crescut un 4,8 per cent aquest últim any. En concret s’han comptabilitzat fins a 9.255 sinistres, 424 més que l’any 2011. També han augmentat, segons Joaquim Forn, responsable de Seguretat, els lesionats en aquests accindents, arribant als 10.985, un 7,39% més que l’any anterior.

L’Eixample és juntament amb els districtes de Sant Martí, Sarrià-Sant Gervasi i Sants-Montjuïc, de les zones de la ciutat on s’acomulen més accidents de trànsit, de fet el 62,9%. Un dels motius principals d’aquest fet és que aquests districtes acullen el 57,1% de trànsit total de Barcelona.

Davant les elevades xifres la Guàrdia Urbana assegura que seran “més durs” principalment en controls de velocitat, de taxes d’alcoholèmia i mantenir la distància de seguretat. Segons Evelio Vàzquez, intendent de la Guàrdia Urbana, la majoria dels accidents són per “falta d’atenció”.

CONSELL DE CENT AMB NÀPOLS

Dissabte passat a les 17.30h va tenir lloc l’últim dels accidents de trànsit del districte de l’Eixample que va deixar una víctima mortal.

Una motocicleta va atropellar a una vianant de 81 anys, Luzdivina A.B, que va morir poques hores després a l’Hospital de Sant Pau. Per la seva banda, les dues persones del vehicle van resultar ferides lleus.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram