El nou mercat dels Encants, que es va inaugurar el passat 25 de setembre, torna a tenir problemes de goteres. L’espectacular coberta que ha de protegir els comerciants del sol i de la pluja, i que ja va obligar a retardar l’obertura del mercat, té noves filtracions.

Amb les pluges de divendres passat, es va poder comprovar que encara hi ha punts de la teulada que no resisteixen prou quantitat d’aigua i que amb un episodi de pluja intensa es creen goteres.

El passat 8 de juny, quan faltaven pocs dies per la data prevista per la inauguració del mercat, un fort aiguat va provocar inundacions a la instal·lació. Això va obligar a suspendre l’obertura i a retardar-la tres mesos. Es va aprofitar aquest temps per fer obres importants a la coberta per solucionar aquest problema. Aquesta intervenció va tenir un cost de 240.000 euros addicionals als 57 milions que va costar la instal·lació.

Les noves filtracions d’aigua obligaran ara a solucionar el problema. Tal com informen diversos mitjans, el regidor de Comerç de la ciutat, Raimond Blasi, ha declarat que qualsevol nova reparació no ha de costar ni un euro al consistori. Ja s’ha comunicat la incidència a la constructora, UTE Encants, que està encapçalada per OHL. L’empresa ha de segellar aquesta setmana sis punts de filtració que en principi no tenen relació amb l’anterior reparació.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram