Amazon aposta per l’Eixample en la seva expansió europea. Foto: Arxiu

La multinacional del comerç electrònic Amazon ha escollit l’Eixample per posar en marxa la seva nova estratègia logística relacionada amb els centres de serveis d’atenció al client. La companyia ha llogat l’edifici on hi havia l’antiga seu de l’editorial Gustavo Gili, al número 89 del carrer Rosselló.

Després d’estudiar diverses ubicacions, i segons va avançar TV3 la setmana passada, Amazon ha apostat per aquest edifici, propi de l’arquitectura moderna de la ciutat durant la dècada dels 50, per tenir una ubicació cèntrica que li permeti estar a prop dels consumidors i reduir els temps d’entrega.

Es tracta del primer assaig d’aquest nou model de repartiment que Amazon durà a terme a Europa i que aposta per l’obertura d’establiments físics d’atenció directa al client per entregar paquets de forma urgent i productes frescos.

Aquest nou centre del carrer Rosselló serà un complement al gran centre logístic que la companyia té previst obrir a El Prat i que serà referent al sud d’Europa. L’edifici disposa d’un gran magatzem i les obres, tot i que Amazon ha evitat informar-ne, ja han començat.

Està previst que aquest nou espai comenci a funcionar a partir de l’estiu.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram