L’Associació de Veïns de la Sagrada Família ha presentat recentment diverses al·legacions contra l’acord que l’Ajuntament i el Patronat de la Sagrada Família van signar el passat mes d’octubre.

Des de l’entitat veïnal denuncien que la modificació dels plans urbanístics que han pactat el consistori i el Patronat no especifica com s’acabarà la façana de la Glòria. Aquesta qüestió genera polèmica perquè el Patronat vol construir una gran escalinata al carrer Mallorca, cosa que implicaria l’expropiació de diferents edificis, ja que el Pla General Metropolità qualifica l’espai com a zona verda. En una roda de premsa, Joan Itxaso, responsable de les qüestions urbanístiques de l’entitat, ha denunciat que la modificació del pla urbanístic fa referència als canvis al carrer Provença ­–el Patronat preveu fer créixer el temple dos metres i mig a la vorera mar­– però no als de Mallorca, que són molt més substancials. Segons Itxaso, tot i que l’Ajuntament va dir que aquesta qüestió es tractarà més endavant, hi ha una estratègia “per forçar la llei a trossets”.

Per últim, l’entitat ha dit que es manifestarà contra l’ampliació del temple a partir del 16 de febrer i fins a les eleccions.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram