La gestió econòmica que ha fet l’Ajuntament de Barcelona del pressupost atorgat per aquest any 2012 ha provocat un romanent, el que significa que la despesa no ha estat absoluta i que encara queda una part per a invertir. Es tracta d’una suma total de 4,7 milions d’euros que es destinaran, principalment, a la reforma de paviments i de voreres d’arreu de la ciutat.

Part d’aquest pressupost sobrant es reinvertirà als barris de l’Eixample. En concret s’arreglaran alguns trams del carrer Urgell, Girona, Marina, la plaça del Fort Pienc i l’avinguda de Sarrià. En total al Districte s’hi invertiran 325.000 euros.

LES ACTUACIONS

El pressupost que es dedicarà a l’Eixample servirà per renovar les voreres i substituir el paviment d’alguns dels carrers del Districte. En concret es renovaran les voreres al carrer d’Urgell entre els carrers de Floridablanca i Tamarit i també les del carrer Girona entre els carrers de València i Aragó.

A més a més també es renovarà el paviment en mal estat que actualment hi ha a la plaça de Fort Pienc, davant de la biblioteca, i el de l’avinguda de Sarrià al voltant de la plaça Marcos Redondo.

Finalment, una part dels 325.000 euros es destinaran al canvi i millora de les voreres que envolten el carrer de la Marina entre els carrers de Mallorca i de València.