Bona estrena per al Bosco Rocafort i no tan positiva per al CFS Eixample. La primera jornada del grup 2 de Tercera Divisió va deixar diversitat de resultats per als dos conjunts del districte.

La millor notícia va ser el triomf del Bosco al camp de l’Estel Vallseca (3-4). De fet, entre els minuts 11 i 17 del partit, l’equip va marcar tres gols (Sergi Trillas, Marc Cano i Marc Sáez) que van encarrilar el matx. Els visitants retallarien el 0-3 al primer minut de la represa, però un autogol va deixar el partit ben encarrilat. Al final, però, el Bosco va haver de patir. L’estrena a la pista de les Tres Xemeneies serà aquest dissabte a les 12 contra un dels cocos de la lliga, les Corts UBAE.

El CFSE, en canvi, va encaixar una golejada a la pista de l’AE Xarxa Horta (7-3). El guió del partit va ser l’oposat al del Bosco, amb els d’Ignasi Calaf encaixant tres gols en el primer quart d’hora. Tot i que retallarien la distància per marxar al descans perdent per 3-2, l’empenta dels hortencs en el segon temps evitaria la victòria. L’estrena de l’equip al Pavelló de Santa Isabel serà dissabte a tres quarts de sis contra el Jesús-Maria.